Установка газового котла

Установка газового котла

    Установка газового котла    

Ціни установку котлів

Установка котла газового (навісного) від 1500
Установка котла газового (підлогового) від 3000
Монтаж котельні в заміському будинку з навісним котлом и бойлером до 300л без пусконалагоджувальних робіт від 6000
Обв’язка твердопаливного котла та буферної ємності в заміському будинку від 9000

Монтаж котельного обладнання

Детальніше ознайомитися з розцінками на інші наші послуги ви можете на сторінці: “прайс”.

Останнім часом все більше уваги приділяється енергоефективності та енергозбереження. Початок було покладено, коли на ринку з’явилися конденсаційні котли, які дозволяють економити до 15% палива, а також задовольняють самим суворим вимогам по екологічності. Тепер, коли конденсаційне обладнання стало більш доступним за ціною і добре зарекомендувала себе в плані надійності, воно стає все більш популярним і часто використовуваних.
Прогресивне приватне будівництво, як і будівництво багатоквартирних висотних будівель, найчастіше передбачає організацію і використання автономної котельні. Монтаж котельні має досить серйозний перелік послуг з організації робіт, починаючи зі збору необхідного пакету документів і закінчуючи запуском котельні використання.

Після того, як фахівці проведуть всі необхідні розрахунки щодо необхідного рівня потужності встановленого газового котла, при обліку абсолютно всіх необхідних технічних особливостей, починається розробка проекту майбутньої котельні. Після того, як будуть завершені абсолютно всі проектні, будівельні роботи і відбудеться підписання необхідних дозволів, після цього починається основна робота – монтаж котельного обладнання. Завдяки досить складній специфіці виконання даної роботи, монтаж котелень є одним з найбільш складних етапів сучасного будівництва.

Безпека котельного обладнання

Щоб забезпечити безпеку і безперебійність роботи котельні, а також його надійне і економічне функціонування, всі послуги по виконанню монтажу і наступні пусконалагоджувальні роботи повинні бути проведені компетентними висококваліфікованими професіоналами.

Перед запуском системи опалення повинна бути виконана обв’язка котельні, яка дає можливість переконатися в тому, що вся система працює правильно. Це допоможе уникнути виникнення будь-яких аварійних ситуацій. Після проведення остаточної перевірки котельного обладнання, повинна бути здійснена фінальна налаштування, а також необхідно провести заключний інструктаж замовника щодо правил безпеки.