Пайка мідних труб

Пайка мідних труб
   Пайка мідних труб   

Ціни пайка мідних труб

Монтаж мідних труб, пайка мідних труб, ремонт мідних труб Київ та Київська область. Договірна

Пайка мідних труб

Детальніше ознайомитися з розцінками на інші наші послуги ви можете на сторінці: “прайс”.

Мідь є прекрасним матеріалом для водопровідних труб. Вона не піддається корозії, має гладку поверхню, що забезпечує хороший протік води, не заростає відкладеннями, не тільки не містить шкідливих речовин, але навіть володіє бактерицидними властивостями. Мідний водопровід здатний прослужити дуже довго, 50 років і більше.

У багатьох зарубіжних країнах мідні труби використовуються для водопостачання, опалення та газопостачання житлових будинків. А в системах кондиціонування і холодильниках без безшовних мідних труб не можна обійтися. Варто зазначити, що думка про непідйомну дорожнечу мідного трубопроводу для звичайного домовласника є сильно перебільшена. Так, мідні комунікації не можна назвати бюджетним варіантом, якщо порівнюватися з поліпропіленовими трубами, але з іншого боку, якщо розглянути характеристики і надійність з’єднань, то порівняння однозначно буде на користь міді.
Багато замовників задаються природним питанням: раз так багато позитивних якостей у міді, так чому ж мідні труби не превалюють на ринку водопровідної та опалювальної арматури?

Справа в поширених ілюзіях, з яких можна виділити пару основних:

  • Мідні труби дорогі.
  • Пайка мідних труб складна.

Насправді, при виробництві мідних труб для систем опалення та водопостачання використовується мідь високої якості, що володіє високими антикорозійними властивостями. Вона прекрасно паяється, витримує високий тиск, не втрачає твердості і пластичності. І, відповідно, коштує дорого.

У прорахунок на один погонний метр вже встановленої конструкції водопроводу або опалення, система з мідних труб за ціною виявляється на рівні подібних систем, наприклад, з пластикових труб за рахунок економії на недешевих фітінгах.

Труби з міді володіють величезним кількістю переваг:

  • міцність;
  • довговічність;
  • легко обробляються;
  • витримують високий тиск;
  • не бояться УФ – випромінювання;
  • витримують максимально високі температури і багато іншого.

Надійність мідних труб дозволить використовувати трубопровід тривалий час, не відчуваючи додаткових витрат.

Коли люди беруться за облаштування власного будинку, то природно намагаються влаштувати все по вищому розряду. При цьому мається всього один шлях здійснення запланованого: виконати роботу силами залучених експертів. Підготовка та кваліфікація майстра дозволяють правильно визначати робочу температуру, при якій відбувається якісна спайка мідних труб і утримувати її в потрібних межах.

Пайка міді