Монтаж газового конвектору

Монтаж  газового конвектору
    Монтаж газового конвектору    

Ціни монтажа газового конвектора

Монтаж газового конвектора від 700 грн.

Монтаж газового конвектора

Детальніше ознайомитися з розцінками на інші наші послуги ви можете на сторінці: “прайс”.

Вартість газового конвектора обумовлюється якістю, споживаної потужністю, а також фірмою виробником. Тому при купівлі обладнання, особливу увагу варто приділити виробнику цього конвектора.

Газові конвектори можуть сильно відрізнятися між собою за зовнішнім виглядом. Однак, основною відмінністю даних опалювальних приладів вважається наявність або відсутність вентилятора, призначеного для обдування теплообмінника, що дозволяє, в свою чергу, швидше нагріти приміщення.

Який принцип роботи газового конвектора?

Горіння газу проходить в камері згоряння, виготовленій з чавуну. У конвектора є труба, причому, ця труба комбінована ( вхід / вихід ).В прилад через дану трубу надходить кисень, без якого неможливий процес згоряння, тавиходять відпрацьовані речовини при горінні . При цьому, він не потребує капітального димоходу для забезпечення потужної тяги.

1. Одним з основних моментів при монтажі газового конвектора є визначення отвора для входу газу. Якщо цей отвір знаходиться внизу опалювального приладу, то необхідно залишити відстань, яка буде достатня для підведення до цього входу труби з фітінгом затиску.

2. Далі, по діаметру труби витяжки за допомогою перфоратора в стінці роблять наскрізний отвір. Насправді, саме цей процес стає найскладнішим. до того ж, в результаті даного процесу забруднюється пилом, практично, всі приміщення.

3. Потім свердлять отвори, які потрібні для кріплень обладнання, і забивають туди дюбелі.

4. В отвір опалювального приладу вставляють трубу для витяжки і обробляють вийшов стик за допомогою силікону ( високотемпературного ).

5. В результаті він закріплюється на стінці за допомогою дюбелів саморізами. Оскільки прилад важить чимало кілограм , то даний етап його установки також є нелегким.

Хоча існують і інші рекомендації по установці, але, якщо слідувати даним порадам, то в результаті конвектор виявляється надійно прикріпленим до стіни і труба виходу стирчить назовні.

У комплект газового конвектора в обов’язковому порядку входить спеціальний ковпак на кінець труби, який призначається для попередження задування пальника рухом повітря. Даний ковпак повинен бути закріплений після закінчення монтажних робіт за допомогою вхідних в комплект саморізів.