Монтаж систем опалення

Перейти в розділ:


Монтаж систем опалення

   Нашим завданням є змонтувати Ваші системи так, щоб ви про них згадували як можна рідше, лише для планового обслуговування і рекомендації друзям.

01-схема-принципова  Монтаж системи опалювання (розводка трубопроводів, навішування радіаторів, установка вбудованих в підлогу конвекторів, укладання системи теплої підлоги).
Виконуємо балансування і наладку всієї системи опалювання, проводимо гідравлічні випробування і запуск системи опалювання.

   Монтаж систем водопостачання і водовідведення (розводка трубопроводу, прокладка каналізаційних труб, монтаж виводів під санітарно-технічні прилади, монтаж консолей, монтаж вбудованих кранів, монтаж лічильників води, редукторів тиску, систем очищення води). Проводимо гідравлічні випробування і запуск систем водопостачання і водовідведення.

03 види   Установка санітарно-технічних приладів (установка унітазів, умивальників, раковин, біде, душових кабін, всіх типів ванн, монтаж змішувачів, монтаж електричних бойлерів і ін.).

04-види   Якісний монтаж – це не просто слова, це, перш за все, гарантії працездатності Ваших систем, це Ваша безпека і упевненість в завтрашньому дні. Неправильно змонтована система нагадуватиме про себе всілякими способами, вимагати додаткових витрат на переробку, заміну устаткування.

   Цінуйте Ваші нерви і час!

Запитати